Santa Ponsa – leppoisaa lomailua koko perheelle Mallorcalla

Santa Ponsa Mallorca matkat source:http://www.flickr.com/photos/gerrymac/2919988044/

by Mallorca on May 14, 2011

Santa Ponsa Mallorcalla on paras mahdollinen perhelomakohde. Se on sympaattinen, viihtyisä ja turvallinen ja siellä on upeat ja loivat hiekkarannat sekä hyvät palvelut. Santa Ponsa on myös loistava kokonsa vuoksi, sillä se on juuri sopivan kokoinen ja siellä voi liikkua kävellen paikasta toiseen.

Santa Ponsa on merenlahden ympärille rakentunut kylä ja kylän keskellä on upea uimaranta. Sen lisäksi merenlahden molemmin puolin on vielä kaksi pienempää hiekkarantaa. Ympäristö Santa Ponsassa on hyvin hoidettua ja vehreää. Kylän pohjoispuolella maisema on jyrkkää rinnemaastoa. Rantakatujen varrella on paljon kauppoja ja viihtyisiä ravintoloita ja uimarannan vieressä on paljon pikaruokapaikkoja sekä pizzerioita. Kaiken kaikkiaan Santa Ponsa on rauhallinen kohde, mutta halutessaan sieltäkin löytyy jonkin verran yöelämää. Yöelämä on keskittynyt hieman kauemmaksi keskustasta Santa Ponsan pohjoisosaan, jossa on The Square –aukio. Aukiolla on paljon suosittuja illanviettopaikkoja, esimerkiksi irlantilaisten ja englantilaisten matkailijoiden suosimia pubeja. Santa Ponsan huvivenesatama on todella kaunis ja sen viereiseltä näköalapaikalta avautuvat upeat maisemat merelle päin.

Tekemistä Santa Ponsassa

Santa Ponsassa on hyvät golfausmahdollisuudet, minkä takia golfaajat suosittelevat Santa Ponsaa. Aivan kaupungin reunamilla on kaksi hyvin hoidettua golfkenttää. Santa Ponsassa on myös paljon tenniskenttiä ja vesiurheilumahdollisuuksia. Lapsiperheiden kannattaa käydä vierailulla vesipuistossa sekä Marineland-merieläinpuistossa. Marinelandissa on merileijonia, papukaijoja ja delfiinejä, jotka esittävät erilaisia temppuja. Jos pitää shoppailusta, niin paikallinen Palman kaupunki on vain lyhyen bussimatkan päässä. Palman kaupungissa on myös muutenkin paljon nähtävää, joten siellä kannattaa vierailla Santa Ponsan loman aikana.

Miten pääsee lomalle Santa Ponsaan?

Suomesta pääsee lomalle viihtyisään Santa Ponsaan kätevimmin valmismatkalla. Valmismatkoja Santa Ponsaan tarjoaa:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: